Nejnovější recenze ze sekce Doplňky stravy v těhotenství
Cytoplan Pregna-Plan 60 tablet
Přidáno: 12. prosince 2024
(naposledy upraveno 19. prosince 2024)
Zakoupeno v Pilulka.cz
- Kvalitne formy B9 a B13
- Velice kvalitní a komplexní doplněk stravy.
Obsahuje slušné množství vitamínů za příznivou cenu. Stačí užívat pouze jednu tabletu denně, což maminky s nevolnostmi jistě ocení. Dobrý poměr cena/výkon.
- Vitamíny pro těhotné
- Vyšší cena
- doporučen lékařem, pomáhá
Cytoplan Pregna-Plan 60 tablet
Přidáno: 25. listopadu 2024
(naposledy upraveno 25. listopadu 2024)
Zakoupeno v Pilulka.cz
- asi jeden z nejlepších multivitaminů na trhu v poměru kvalita a cena
- listovka v aktivní vstřebatelné formě
- na mě velké na polknutí, takže rozlamuji napůl
koupila jsem jelikož se může užívat při snažení o těhotenství, pak celé těhotenství a následně i při kojení
jako bonus mi to po 3 měsících srovnalo cyklus na úplně pravidelný a navíc skoro zmizely příšerné menstruační bolesti
Max.spokojenost
Alza špatný
Vyborne složení vitamínu pro těhotné
Garden of life Vitamin Code RAW Prenatal multiVitamín pro těhotenství 90 rostlinných kapslí
Přidáno: 6. listopadu 2024
(naposledy upraveno 6. listopadu 2024)
Zakoupeno v Vitalpoint Rodinná lékárna
- Vyvážený komplex vitamínů a minerálů
- Obsahuje probiotika
- Vyšší cena
- Je třeba dokoupit rybí tuk
Je sice dražší, než většina vitamínů na trhu, ale poskytuje všechno, co těhotná žena potřebuje
- Lepší cena než u jiných lékáren
- Nikde nebylo uvedeno, že se jedná o 2 ks balení po 28 tobolkách a ne 56 tobolek v jedné krabičce, jak bylo objednáno. Také přišla stará verze oranžové krabičky, tudíž i jiné barvy tobolky a celkového vzhledu plátička. Krabička nesouhlasí s obrázkem u objednání. Nicméně na složení to asi nemá vliv, možná částečně. Bylo by fajn na to upozornit :-)
Velmi doporučuji, srovnalo se mi zažívání i krev. Investice, která se vyplatí.
- při nevolnostech neznám nic lepšího a kdyz tak prosím napiště info.540(zavináč)seznam.cz
- Komplexní složení zastoupených vitamínů a minerálů
- Adekvátně vysoká dávka jednotlivých prvků na den
- Příjemná cena
- Tabletky jsou pro mě velké, i po rozpůlení se mi hůře polykají
Vyvážený mix vitamínů a minerálů, vhodný nejenom pro těhotné a kojící. Vhodné i po nemoci, nebo v případě vyčerpání, když chcete dodat tělu co potřebuje. Používám pravidelně.
- Dobré složení
pokryje doporučenou dávku mnoha vitamínů a minerálů, bez chemických konzervantů, čisté složení vhodné i pro těhotné. super produkt
- 2tobole
- spokojenost, mamavit uzivam cele tehotenstvi